TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod wolda007 » 12 pro 2013 18:13

Já nechápu kde to zmněnit :roll:
Obrázek
Uživatelský avatar
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 srp 2012 21:13
Bydliště: Brno, Československo

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Kopecek » 12 pro 2013 18:18

Taky jsem to úplně nepochopil :D
OMSI Joke : ''Třeba to půjde''
Uživatelský avatar
Kopecek
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1030
Registrován: 25 kvě 2012 19:49
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Mari » 12 pro 2013 18:18

No jo,ale když budeš mít krabicovku,tak to se Steamem nemá co společnýho,co s tim...??
Mari
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 677
Registrován: 23 zář 2012 13:30

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod lukasek1973 » 12 pro 2013 18:20

prostě objekt otevřeš v notepadu nebo jinde a upravíš cestu nějak udělal by někdo pro prahu prosím?
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod RedGunn » 12 pro 2013 18:23

Blbost, u map ani u objektů se nikde neudává přesná cesta, je tam pouze cesta ke kořenovému adresáři a nikde disk tam zapsán není.
Je to zapsáno např. takto:
"maps\DolniKounice\texture\"
Uživatelský avatar
RedGunn
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 1051
Registrován: 12 dub 2011 12:57

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 12 pro 2013 18:25

To je fakt. Ale nie je to v OMSI2 nejak zmenené?
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 937
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod lukasek1973 » 12 pro 2013 18:26

praha chvíli šla a pak tohle
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (6.38 KiB) Zobrazeno 1592 krát
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 12 pro 2013 18:32

To sa podobá na hlášku z OMSI1 Grafikformat wurde nicht erkannt. Zdá sa, že OMSI2 stále využíva len max. 2GB RAM, čo spôsobuje problémy pri načítavaní textúr na väčších mapách a potom vyhadzuje takéto chyby.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 937
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Peterson » 12 pro 2013 18:35

Tak preto mi OMSI išlo tak úžasne! Záviďte mi, mám len 2GB RAM a som za to teraz rád.
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200 - Pictures or it didn't happen.

Rule 1 - Get more from your life. Never be satisfied.
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5362
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod lukasek1973 » 12 pro 2013 18:37

dá se to někde přenastavit?
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků