TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod rutak11 » 12 pro 2013 10:17

Fungující mapy:
- nutné brát s výhradami, každému to funguje trochu jinak (např Dobel)

Spuštění editoru OMSI2
- vytvořte si zástupce OMSI2 na ploše
- klepněte pravým tlačítkem na zástupce a zvolte vlastnosti
- pole Cíl musí vypadat takto:
Kód: Vybrat vše
cesta k adresáři OMSI2\Omsi.exe" -editor


Potvrzené mapy

  • Ahlheim V2
  • Bad Kinzau 2 (po přeuložení v editoru)
  • Bad Laubheim (po přeuložení v editoru)
  • Berlin - Heiligensee 2012
  • Berlin Spandau 1989 - OMSI1
  • Börzsöny (odkaz na ofiko)
  • Bowdenham 3 (návod od stefca 1 + 2)
  • Budapest-Délpest 183 (návod od Tomko00)
  • Canterbury
  • Cwiz V02
  • Cwiz V04
  • Dannenburg
  • Davisville
  • Daytonford County V7
  • Dobel + patch
  • Dortmund
  • Driving Test
  • Freyfurt v4 - spustit hru jako správce
  • Fikcyjne Pomorze
  • Gothenberg
  • Great_Grundorf
  • Hamburg (po přeuložení v editoru)
  • HKsouth 1.4
  • Innsbruck
  • Kulmnock - nepřeukládat v editoru
  • Landkreis Glesen (návod od stefca)
  • M37_137_Spandau
  • Meisendorf
  • Milvill
  • MZK Kydczice (návod od Trolejbusáka)
  • Neuendorf (po přeuložení v editoru)
  • Oberthal
  • Obnisk - update
  • Pilzdorf v.5
  • Praha (po přeuložení v editoru)
  • Project PKS
  • Project Szceczin + fix
  • Querfurt
  • Rheinhausen v.3
  • Rheinhausen v.4
  • Rhodenau
  • Römerberg V3 (odkaz na ofiko)
  • Sittingen v.1.2
  • Szombathely 2.2
  • Tatra regional
  • TB-Fellen
  • Tendal
  • Ústí nad Labem (návod od Trolejbusáka)
  • Velbert 2.35
  • Wankendorf (po přeuložení v editoru)
  • Wien (po přeuložení v editoru)
  • Wroclaw
  • Zacharensk v.3 + návod
Naposledy upravil rutak11 dne 04 kvě 2014 23:01, celkově upraveno 43
Intel-Core i5-3570K 3.40GHz, 16GB RAM, AMD Radeon R7 370, Win7 x64
Uživatelský avatar
rutak11
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 12 dub 2011 10:30

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Kopecek » 12 pro 2013 10:20

Nemám , ale Projekt Szczecin 3.10 funguje ;)
OMSI Joke : ''Třeba to půjde''
Obrázek
Win 7 Professional x64; Intel Core i7 DDR3 3770 8 CPUs 3,4 GHz ; RAM 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 2TB; Logitech Driving Force GT.
Můj YTB kanál
Uživatelský avatar
Kopecek
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1018
Registrován: 25 kvě 2012 19:49
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Vačice » 12 pro 2013 10:33

Jak komu, mě třeba nefunguje. Stáhl jsem čistě znova verzi 3.1, nakopíroval do složky s OMSI 2 a ....... nic. Potentuje se to při načítání. :x
Uživatelský avatar
Vačice
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 244
Registrován: 29 dub 2011 11:06

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Bocko777 » 12 pro 2013 15:40

Taky mi Stettin nefachá ..
W 10 x64, CPU X4 i7 3.4GHz (MaxTurbo: 3.9GHz, 8 vláken), 2TB (2000GB) HDD SATA3, 8GB RAM DDR3 1600MHz, zdroj 550W, N-Vidia GTX 650 - 1024MB DDR5, USB3.0, 3x 23" 3D LED monitor - konverze 2D-3D, HDMI, Logitech G27, Oculus, Creative 7.1 sound
Uživatelský avatar
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 dub 2011 08:04
Bydliště: Podmostova 999,treti krabice na levo

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Tomko00 » 12 pro 2013 15:42

Mne fungujú mapy, ale cestujúcich nastupujú len na prvej zastávke. Na ďalších sa len postavia k chodníku, otvorím dvere, a nechcú nastúpiť. OMSI2 ma neskutočne sklamalo.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8864
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Bocko777 » 12 pro 2013 15:46

Ja skúsim prehodiť klbák do jedničky a kašlem im na dvojku, ak to bude fungovať ..
W 10 x64, CPU X4 i7 3.4GHz (MaxTurbo: 3.9GHz, 8 vláken), 2TB (2000GB) HDD SATA3, 8GB RAM DDR3 1600MHz, zdroj 550W, N-Vidia GTX 650 - 1024MB DDR5, USB3.0, 3x 23" 3D LED monitor - konverze 2D-3D, HDMI, Logitech G27, Oculus, Creative 7.1 sound
Uživatelský avatar
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 dub 2011 08:04
Bydliště: Podmostova 999,treti krabice na levo

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod wolda007 » 12 pro 2013 16:15

Nefunguje
Uživatelský avatar
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1037
Registrován: 03 srp 2012 21:13
Bydliště: Brno

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod lukasek1973 » 12 pro 2013 16:45

Tomko00 píše:Mne fungujú mapy, ale cestujúcich nastupujú len na prvej zastávke. Na ďalších sa len postavia k chodníku, otvorím dvere, a nechcú nastúpiť. OMSI2 ma neskutočne sklamalo.

jaké mapy?
Obrázek
Uživatelský avatar
lukasek1973
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1179
Registrován: 16 kvě 2013 22:24
Bydliště: Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod dada434 » 12 pro 2013 16:50

A jaká je cesta do složky omsi2,abych mohl skusit taky nějakou mapu.
:?: :?: :?:
dada434
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 408
Registrován: 22 čer 2013 23:19

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Kuba J. » 12 pro 2013 16:56

dada434: už jsem to na tomhle fóru psal dvakrát, standardně je to "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\OMSI 2\"

Tomko00: a zastavuješ těsně u chodníku nebo kus od něj?
Uživatelský avatar
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 311
Registrován: 26 dub 2011 19:52
Bydliště: Hradubice

Další

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků