TOPlist

Tvorba mapy : Linka PID 308 ( Zličín - Nučice)

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Tvorba mapy : Linka PID 308 ( Zličín - Nučice)

Příspěvekod Vítek03 » 21 bře 2016 18:59

Ahoj všichni,chci s kamarádem vytvořit reálnou linku 162.Jelikož neumíme moc s editorem tak bysme potřebovali někoho zkušeného. Kdyby někdo měl zájem tak ať mi napíše klidně sem. ;)
Naposledy upravil Vítek03 dne 27 pro 2016 13:43, celkově upraveno 4
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 438
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod Ikarus_435 » 21 bře 2016 20:16

keby že viem narábať s editorom tak pomôžem :lol:
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 8GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1314
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod luksykcz » 21 bře 2016 20:53

No, já bych Vám doporučoval nejdřív si ten editor ozkoušet, ne rovnou reálnou mapu... ;) Neberte to ve zlém, ale jen pár jedinců by to zvládli rovnou, třeba tam patříte, ale možná taky ne. ;) Když jsem dělal svůj projekt, tak spousta z Vás ví, jak to někdy dopadlo. :D ;)

PS: Pokud-li chcete, tak se Vám nabízím.. :)
Uživatelský avatar
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 715
Registrován: 03 črc 2014 09:51

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod Ikarus_435 » 21 bře 2016 20:55

a nejsom Čech takže by to bolo ešte tahšie pre mňa :)
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 8GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1314
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod luksykcz » 21 bře 2016 20:56

nebo naopak... :D
Uživatelský avatar
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 715
Registrován: 03 črc 2014 09:51

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod centipede » 21 bře 2016 21:04

Jako já nevím, ale podle mě je nejlepší si otevřít editor a prostě zkoušet :) ,takhle jsem se to teda "naučil" já :) .
Uživatelský avatar
centipede
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1383
Registrován: 09 pro 2013 21:15
Bydliště: Praha

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod Vítek03 » 21 bře 2016 21:15

Ok.To je asi pravda.
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 438
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod Vítek03 » 21 bře 2016 21:17

Nebo tam dát nějaký objekty z Berlína.
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 438
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod SOR CN 10,5 » 21 bře 2016 21:19

Ak to chceš mať reaálne tak asi nie . :)
Moja stránka :)
http://omsi-vdplm.webnode.sk

Pracujem pre : Image
Uživatelský avatar
SOR CN 10,5
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1400
Registrován: 19 kvě 2015 20:24

Re: Nová mapa do OMSI 2 - linka 162 Praha

Příspěvekod luksykcz » 21 bře 2016 21:28

Právě taky jsem to taky tak myslel, editor je fakt super věc, ale každý si na něj musí příjít sám. :)
Uživatelský avatar
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 715
Registrován: 03 črc 2014 09:51

Další

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků