TOPlist

Screenshoty v ETS2

Máte-li nápad, jak vylepšit naše fórum - můžete to napsat sem.
Pravidla fóra
Tato sekce má od 31/07/2013 nová pravidla, která naleznete zde.

Screenshoty v ETS2

Příspěvekod wooderCZ » 07 srp 2015 21:37

Navrhuji povinné používání spoileru ve screenshotech ETS2. Ta doba, než se vždycky všechno načte, jen abych se koukl na poslední přísěvek, to je vždy o nervy. :)
ObrázekImage
Discord | občas streamuju z tvorby na Twitch.tv
Uživatelský avatar
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 3917
Registrován: 17 zář 2011 22:02
Bydliště: Opava

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod Peterson » 07 srp 2015 22:09

Po Boskovej vlne to vždy trvá, ale na jeden screen zase spoiler netreba. Na Boskotsunami hej.
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200 - Pictures or it didn't happen.

Rule 1 - Get more from your life. Never be satisfied.
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5349
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod LukasCZzero » 07 srp 2015 22:10

To by mělo bejt povinný všude :)
LukasCZzero
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 481
Registrován: 23 pro 2013 12:19

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod pospa.jos » 08 zář 2015 10:34

Tak si kupte rychlejší nety.
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
OS: WIN 10
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA
Obrázek

Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
Uživatelský avatar
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1479
Registrován: 19 bře 2012 15:38
Bydliště: Bys chtěl vědět, co?

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod bosko1984 » 08 zář 2015 13:58

S načítáním nemám problém ale když do spoileru proč ne není problém ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod Trolejbusák » 09 zář 2015 16:40

pospa.jos píše:Tak si kupte rychlejší nety.

A v mobilu?
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5020
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod pospa.jos » 16 zář 2015 07:59

... Stačí deset sekund počkat a máš to, samozřejmě pokud nemáš malej FUP a špatnej mobil ;)
Můj PC:
Grafika: MSI R9 270X|Procák: AMD A10-5800K|Mainboard: MSI FM2-A55M-E33|SSD: Samsung 850 EVO 120GB
HDD: WD Green Series|RAM: 8GB
OS: WIN 10
Koukněte se do mé sekce--> VIDEA
Obrázek

Prodávám hudbu na AudioJungli! Více na http://bit.ly/MujProfil ;)
Uživatelský avatar
pospa.jos
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1479
Registrován: 19 bře 2012 15:38
Bydliště: Bys chtěl vědět, co?

Re: Screenshoty v ETS2

Příspěvekod DIMI » 16 zář 2015 10:13

Nechci z toho dělat centrální pravidlo, ale vložil jsem ho do té sekce, nicméně ho nebudu nijak vymáhat ani opravovat příspěvky, kde to nebude - děláte to pro sebe navzájem. ;)
DIMI
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4353
Registrován: 06 bře 2011 18:23
Bydliště: Praha


Zpět na Návrhy na vylepšení fóra

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník