TOPlist

OMSI-Tools

OMSI-Tools

Příspěvekod TheFloxiCz » 25 pro 2021 16:22

Rád bych tu dnes představil OMSI-Tools, nástupce prográmku MapTools. OMSI-Tools je program ve vývoji od uživatele Bamp, který již v minulosti pár pomocných programů ke hře vytvořil.
Již delší dobu vyvíjí tento program. V současné chvíli umí vytvořit fonty podle vaší libosti, ale hlavně umí zkontrolovat mapu na chybějící obsah, mnohem rychleji, kvalitněji a s dalšími vylepšeními oproti MapTools.

Při kontrole map máte do pár vteřin výsledek chybějících věcí. Program umí detekovat vadné tily, chybějící spliny a objekty, textury, vozidla, lidi. Naprosto cokoliv, co se v mapě nachází. Pokud se zvolí pokročilá kontrola, dokáže prográmek dohledat při kontrole i chybějící textury od všech zmíněných věcí výše - ty už samozřejmě nejsou prioritní pro funkčnost mapy, ale pro vývoj map a objektů je to ideální pomůcka. Časem by měla být i jakási databáze, kdy při chybějícím obsahu to půjde i dohledat, dostanete odkaz nebo něco podobného.

Program je v současné době v angličtině, francouzštině a němčině. Někdy příští rok by měl vyjít nový update, který přidá další funkcionality, jako je například tvorba/modifikace všech věcí týkajících se všeho obsahu v OMSI.


DOWNLOAD

Obrázek
Obrázek
Obrázek
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2221
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: OMSI-Tools

Příspěvekod Petr96 » 13 úno 2022 21:21

Doufám že přibude i funkce že se to najde a stáhne....
Tímto programem jsem spokojen, díky za typ
Petr96
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 168
Registrován: 24 čer 2016 19:01
Bydliště: Severní Morava - Šumpersko

Re: OMSI-Tools

Příspěvekod TheFloxiCz » 14 úno 2022 20:23

Momentálně se na tom pracuje, zadávají se odkazy do databáze. Nejdříve budou dostupné všechny addony z OMSI-Webdisku, oficiálního fora a payware addonů.
Když se bude poté provádět kontrola, program přes funkci Search vyhledá chybějící obsah v odkazech a pak jen vyplivne odkazy ke stažení. Funguje to parádně.
Akorát, samo od sebe to instalovat nebude, jelikož autorské práva tohle nedovolují, takže minimálně kliknutí na odkaz, stažení a přetažení do OMSI bude potřeba :D :)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2221
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: OMSI-Tools (Update 11.06.2022)

Příspěvekod TheFloxiCz » 12 čer 2022 15:57

Zdravím všechny,
včera vyšel relativně důležitý update, který posunul program zase o hodně dále. Program umožňuje vyhledávání chybějícího obsahu, dále byla i přidána i čeština! Aktualizace se Vám nainstaluje automaticky při spuštění :)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2221
Registrován: 25 kvě 2014 22:21


Zpět na Scripty a zvuky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků